Fii tu însuți! – Fii un campion!

Beneficiarii proiectului: Clubul Sportiv al Armatei Steaua- grupa de gimnastică performanță băieți și antrenorii lor:

Echipa Ramura a propus  următorul program de lucru, program ce face parte din proiectul „Fii tu însuți”- program de dezvoltare abilități de viață:

Ateliere de lucru cu antrenorii: 7-8 ore. Orele de atelier se vor putea desfășura în minim 3  sedințe de lucru în funcție de disponibilitatea antrenorilor.

Temele vizate:

• Cunoașterea reciprocă
  • Ateliere de lucru pe regulament (identificarea tipurilor de probleme și posibile soluții de rezolvare a lor)
  • Ateliere specifice pe segmente de vârsta ale copiilor (caracteristicile vârstei, ce poți sa faci……?, tehnici de rezolvare etc.)
  • Atelier pe conflicte de grup
  • Motivație

Ateliere de lucru cu copiii: 7 ședințe/7 ore/ 7 săptămâni. Orele de atelier se vor desfășura câte o oră pe săptămână având următoarele teme:

• Respect – Noțiuni generale
  • Eu și ceilalți (relaționarea cu ceilalți)
  • Importanța regulilor
  • Cum fac față conflictului
  • Atitudine pozitiva – ce este și cum o aplic în viața mea
  • Brandul personal (Imaginea noastra) – posibil si accesul parintilor
  • Eu sunt campion! (stil de viață sănătos: odihnă, hrană, antrenament și școală) – posibil si accesul parintilor

În cadrul acestui proiect vor activa în cadrul atelierelor de lucru psihologi, asistenți sociali și formatori autorizați din zona formare profesională a adulților. Asociația Ramura Centru de Excelență are semnat în proiectul de bază “Fii tu însuți” un parteneriat cu DGASPC Sector 6, parteneriat ce face posibilă participarea, pe anul școlar 2014-2015, la acest curs a psihologilor și asistenților sociali, persoane ce au în experiența lor lucrul cu copiii.

Programul a fost stabilit de comun acord în funcție de disponibilitatea antrenorilor, dar și al formatorilor. În urma discuțiilor s-a stabilit de comun accord că atelierele de lucru pentru antrenori să fie ținute în ziua de miercuri între orele 12-14 și să înceapă în data de 26.11.2014.

Atelierele de lucru pentru gimnaști vor începe în ianuarie 2015, iar ziua se va stabili de comun acord cu antrenorii. Ele vor ține 7 (șapte) săptămâni, câte o ora de dezvoltare personală pe săptămână .