Mesajul presedintelui

portret elena dinaElena Dina

Presedinte Asociatia Ramura – Centru de Excelenta
Premiata cu Voluntarul anului 2013, Domeniul educatie pentru Proiectul “Fii tu insuti” la “Gala Nationala a Voluntarilor”

Ma pot mandri cu o experienta bogata atat ca om de vanzari, manager, trainer tehnici de vanzare si comunicare dar si ca voluntar in domeniul asistentei sociale.

Experienta de om de vanzari, manager si trainer isi are radacinile in ING Asigurari de Viata, experienta ce a fost acumulata de-alungul a 8 ani de zile si chiar pot spune ca viata mea profesionala se imparte in doua, cea de 8 ani din ING si cea de dupa, din 2007 pana in prezent.

Din 2007 viata mea profesionala a prins alte dimensiuni studiile fiind completate cu un master in “Resurse Umane si Comunicare”, iar profesiei mele de baza, economist, i-am adaugat-o pe aceea de asistent social.

In calitate de trainer am sustinut o serie de programe de formare adresate adultilor din domeniul vanzarilor, asigurarilor de viata si altor servicii dar si ca voluntar in proiectul “Scoala Parintilor”, sustinut de catre DGASPC Sector 6, in calitate de formator pe comunicare. Proiectul “Scoala Parintilor” a fost adresat parintilor care reclamau diferite probleme comportamentale si de comunicare cu copiii lor adolescenti si solicitau ajutorul DGASPC-lui.

In calitate de voluntar am mai activat ca ajutor asistent social in centre de zi pentru minori defavorizati, centre de zi pentru integrarea copiilor strazii in programe de protectie si educatie, ca fund reising pentru un centru social ce oferea o masa calda pe zi persoanelor defavorizate si gradinita sociala dar si ca asistent social initiind activitati de terapie ocupationala pentru persoanele inscrise in programul de masa.

Ca presedinte si membru fondator al Asociatiei Ramura Centru de Excelenta ma voi folosi de toata experienta, cunostintele acumulate si priceperea mea pentru a atinge obiectivele Asociatiei, voi cauta in permanenta sa initiez, dezvolt si implementez programe special create pentru a veni in intampinarea unor nevoi pe care societatea noastra le are.

Cu toata dragostea,
Elena Dina